Miks on Silvano üldse börsil?!

30. juuni 2016, 10:54
Börsifirma Silvano juht Jarek Särgava eelistab hoida madalat profiili ega pea ennast avaliku elu tegelaseks.
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20160630/OPINION/160639991/AR/0/Jarek-Särgava.jpg

Miks vaevab Silvano end börsil olemisega, küsib Äripäeva peatoimetaja Meelis Mandel.

Lugedes börsil noteeritud Silvano juhi Jarek Särgava ülbevõitu intervjuud, torkab pähe küsimus – miks on Silvano üldse börsil?

Äripäev on lähtunud ja lähtub edasi põhimõttest, et iga ettevõtja ja ettevõtte juht on avaliku elu tegelane, kuna ta on tööandja ja tema tegevusest sõltub paljude inimeste ja klientideks olevate firmade käekäik.

Eriti on avaliku elu tegelane börsifirma juht. Kui ta oma esimeses intervjuus pärast seitse kuud tagasi toimunud ametisse astumist küsimused tagasi põrgatab põhjusel, et ta pole avaliku elu tegelane, siis ma küll kaaluks börsilt lahkumist. Milleks vaevelda?

Vales kohas oled, Silvano. Sinu eelkäija, sõjaeelse Eesti Vabariigi aegse põrandaaluse kommunisti Vilhelmine Klementi nimelise Õmblustootmiskoondise loosung oli „Tootmine, kvaliteet, efektiivsus!“. Võta see loosung tagasi ja pane edasi. Aga ilma börsita.

Raadio ettevõtlikule inimesele

Äripäeva raadio 92.4

Hetkel eetris

Kava

    Vaata kogu kava
    Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
    30. June 2016, 10:54
    Otsi:

    Ava täpsem otsing