27 juuni 2019
Arvamused
Ainult tellijale

Tarmo Richard Klamp: JOKK-korterite probleem ei seisne ainult parkimiskohtade hulgas

Seaduse hall ala ei tohi olla linnaplaneerijate ja ametnike konnasilm ja jätkuv JOKK-skeem, kirjutab Tallinna Ülikooli loodus- ja terviseteaduste magister, Mustamäe linnaosa vanema asetäitja Tarmo Richard Klamp.

Tarmo Richard Klamp.  Foto: erakogu

Olles äsja uurinud Mustamäe parkimisruumi, tõdesin, et kuigi Mustamäe linnaosa on Tallinnas kõige tihedamalt asustatud linnaosa, leiab siit ülekasutuses parkimisalade kõrval alakasutuses garaažlad (Sirp, 01.02.2019). Oma tööga jõudsin tõdemuseni, milleni ilmselt paljud linnaruumi uurijad oma töös jõuavad: ruumil saab olla sarnasest väljanägemisest ja kasutusest sõltumata üsna erinev otstarve ja ruumi kasutust ning kvaliteeti määrab paljuski selle haakumine ümbruskonnaga.

    Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum