27. juuni
Jaga lugu:
Arvamused
Ainult tellijale

Tarmo Richard Klamp: JOKK-korterite probleem ei seisne ainult parkimiskohtade hulgas

Seaduse hall ala ei tohi olla linnaplaneerijate ja ametnike konnasilm ja jätkuv JOKK-skeem, kirjutab Tallinna Ülikooli loodus- ja terviseteaduste magister, Mustamäe linnaosa vanema asetäitja Tarmo Richard Klamp.

Tarmo Richard Klamp.  Foto: erakogu

Olles äsja uurinud Mustamäe parkimisruumi, tõdesin, et kuigi Mustamäe linnaosa on Tallinnas kõige tihedamalt asustatud linnaosa, leiab siit ülekasutuses parkimisalade kõrval alakasutuses garaažlad (Sirp, 01.02.2019). Oma tööga jõudsin tõdemuseni, milleni ilmselt paljud linnaruumi uurijad oma töös jõuavad: ruumil saab olla sarnasest väljanägemisest ja kasutusest sõltumata üsna erinev otstarve ja ruumi kasutust ning kvaliteeti määrab paljuski selle haakumine ümbruskonnaga.

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Jaga lugu:
Seotud lood
Hetkel kuum