Kalev Kallemets • 16. jaanuar kell 4:00
Arvamused
Ainult tellijale

Kalev Kallemets: loome tuumajaamade ja tööstuste sünergiaga jõukust

Vaid taastuvenergiaga ei saa tagada elektri varustuskindlust ning mõistlik oleks seda teha väikeste tuumajaamade abiga, mille juurde tuleb meelitada tööstusi ja luua seekaudu Eestile sadu miljoneid eurosid ekspordikäivet, kirjutab Fermi Energia asutaja ja juht Kalev Kallemets arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.

Kalev Kallemets.  Foto: Eiko Kink

Austraalia põleb, Siber põles, Brasiilia põles, varsti põleb jälle Siber, Hispaania ja siis järgmine aasta ja järgmine. Maailm on põlemas, sulamas, sest inimesed põletavad miljonite aastate jooksul maasse salvestunud süsinikku nafta, gaasi ja söena. See peab lõppema!

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum