Äripäev • 26. märts kell 16:00
Arvamused
Ainult tellijale

Meeleheitlikud lõpumüügid räägivad ärimudeli lõpust

Foto: Anti Veermaa

Praeguses olukorras sobimatud massikampaaniad kaubanduses räägivad selget keelt – tuuled pöörduvad, et teha turul koht vabaks uutele tegijatele, kirjutab Äripäev juhtkirjas.

Äripäeva meelest on üsna üheselt selge, et koroonakriisi tingimustes tuleb ettevõtjail olla vastutustundlik mitte ainult sõnades, vaid ka tegudes ja kasutada tühjendusmüükide ning masse koondavate kampaaniate asemel e-kaubandust. Küsimus pole ainult vastutustundlikus käitumises karantiini tingimustes, vaid ka teenimise võimaluses juba praegu, aga ennekõike juba lähemas tulevikus pärast kriisi. Õnneks on tehnoloogilised võimalused märkimisväärselt avardunud, tuleb vaid härjal sarvist haarata ja leida nutikaid lahendusi.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum