Jaak Valge • 6. mai 2020 kell 10:09
Arvamused
Ainult tellijale

Jaak Valge: Kuldar Leis pani diagnoosi, millest võiks saada ravi alus

Jaak Valge koos erakonnakaaslase Henn Põlluaasaga.  Foto: Liis Treimann

Eestis võiks koalitsioonileppesse sisse kirjutada selle perioodilise ülevaatamise, leiab riigikogu liige Jaak Valge (EKRE), kommenteerides Eduka Eesti konkursil kolmanda koha saanud Kuldar Leisi ideed, et tõelise leppe võiksid erakonnad sõlmida 100 päeva pärast valitsuse töölehakkamist.

Kindlasti on mõttevahetus võimulepingu koostamise protsessi üle asjakohane. Ent seejuures meenutagem, et erakondadel on olemas oma programmid ja tihti ka mõjuanalüüsid, seega ei pea võimukõnelusi tühjalt kohalt alustama. Mida paremad programmid, st mida rohkem on Kuldar Leisi sugused aktiivsed inimesed programmide koostamisele kaasa aidanud, seda kvaliteetsem võib tulla ka koalitsioonilepe.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum