Terje Eipre • 22. jaanuar kell 7:53
Arvamused
Ainult tellijale

Terje Eipre: mis juhtus pankrotiseadusega?

Vandeadvokaat Terje Eipre  Foto: Erakogu

Kohtutäiturite ja pankrotihaldurite koja kutsekogu esimees, vandeadvokaat Terje Eipre teeb ülevaate sellest, mida pankrotiseaduse muudatused tähendavad ja endaga kaasa toovad.

Vabariigi President kuulutas välja uued pankrotiseaduse muudatused, mis jõustuvad 1. veebruaril. Erandiks on maksejõuetusteenistuse loomisega seotud seadusemuudatused, mis jõustuvad 2022. aasta 1. veebruaril, ning mõned kiiret reageerimist vajanud muudatused, mis seoses eriolukorraga juba kehtivad. Kui pankrotiavaldus on menetlusse võetud enne 2021. aasta 1. veebruari, siis kohaldatakse nõuete kaitsmisele ja tunnustamisele redaktsiooni, mis kehtib kuni 2021. aasta 31. jaanuarini.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum