15. november 2013 kell 12:57

Oru hotell kutsub firmajuhte armukesega pidutsema

Sel nädalal tööle sõites kuulsin autoraadiost mitu korda Tallinnas lauluväljaku kõrval asuva Oru hotelli reklaami. Imestusega.

Reklaamis väidab üks ilmselt firmajuhiks kehastunud mees pojale, et tema elu parimad hetked on möödunud just Oru hotellis ettevõtte pidudel.

Seejuures meenutab mees konverentsisaale, kus ta kõnesid pidas – küllap aastalõpumeeleolus töötajaile. Lisaks saavad tähelepanu hotellitoad, kus reklaami järgi toimus nii mõndagi mõnusat, aga millest ajalugu siiski vaikib. Kui poegki tahab oma firmale selliseid jõulupidusid, peab ta hotelliga ühendust võtma, lõppeb reklaam.

Selline reklaam siiski palju tõlgendamisruumi ei jäta – firmajuht räägib pojale, kuidas ta Oru hotellis alluvatega pidutsedes ühe või mitmega neist ka hotellitoas lõõgastus.

Muidugi, võib-olla oli tegu vallalise firmajuhiga või hoopis pereettevõttega ning lõõgastuses osales juhi abikaasa... Aga mulje jääb Oru hotellist küll selline, et nad reklaamivad end kas armukest pidava firmajuhiga või lausa sellisega, kes oma alluvaid seksuaalselt ahistab.

Autor: Indrek Kald, kaasautor

Hetkel kuum