• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Samsung hoiatab nõrkade tulemuste eest

  Klient proovib uut Samsung Gear peakomplektiFoto: Foto: Bloomberg

  Lõuna-Korea tehnoloogiahiid Samsung Electronics andis täna teada, et kolmanda kvartali tulemused jäävad kesise nutitelefonide äri tõttu tõenäoliselt alla analüütikute ootusi.

  Tehnoloogiafirma ootab kolmandas kvartalis tegevuskasumiks 4,1 triljonit vonni (3,8 miljardit dollarit) ja käivet 47 triljonit vonni. See jääb alla Reutersi analüütikute oodatud 5,6 triljonilist kasumit ja 50,9 triljonilist käivet. Kui oktoobri lõpus avaldatavad tegelikud numbrid on samad, siis on see Samsungi jaoks juba neljas järjestikune kvartaalne tegevuskasumi langus, vahendab CNBC.Ettevõte prognoosib, et ebakindlus nutitelefonide äris jätkub ka neljandas kvartalis. „Ma arvan, et Samsungi jaoks on suurim probleem konkurents väljaspool Hiinat ning samuti Apple, kes just tutvustas iPhone 6,“ rääkis Senior VP of Semiconductors of Susquehanna Financial Groupi vanemanalüütik Mehdi Hosseini.Hosseini sõnul võib Samsung neljandas kvartalis nutitelefonide müügiga ka üllatada, kuna on viimasel ajal väga tugeva surve all olnud.Täna on samsungi aktsia Seouli börsil tõusnud 0,96%.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Vadim Orlov: Narva arengu võtmeküsimus on, kuidas tõsta keskmist palgataset
Narva vajab uusi ettevõtteid, mille ärimudel ei põhine odaval tööjõul, kirjutab Narva tööstuspargi juht ja linnavolikogu kandidaat valimisliidust "Katri Raigi nimekiri" Vadim Orlov vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Narva vajab uusi ettevõtteid, mille ärimudel ei põhine odaval tööjõul, kirjutab Narva tööstuspargi juht ja linnavolikogu kandidaat valimisliidust "Katri Raigi nimekiri" Vadim Orlov vastuses Äripäeva valimiste-eelsele küsitlusele.
Nafta hind tõuseb kuuendat päeva ja lõppu ei paista
Brenti toornafta jätkas täna kiiret tõusu ja ületas 80 dollari taseme, sest nõudlus ületab jätkuvalt pakkumist ning varud vähenevad, vahendab Reuters.
Brenti toornafta jätkas täna kiiret tõusu ja ületas 80 dollari taseme, sest nõudlus ületab jätkuvalt pakkumist ning varud vähenevad, vahendab Reuters.
Soome tööampsufirma kasutab Eestit katsepolügoonina
Soome suurim tööjõudu vahendav platvorm Treamer alustas Euroopasse laienemist Eestist, mis on nende jaoks katseturg.
Soome suurim tööjõudu vahendav platvorm Treamer alustas Euroopasse laienemist Eestist, mis on nende jaoks katseturg.
Sotsiaaldemokraadid võitsid napi eduga Saksa valimised
Aegade kõige kehvema valimistulemuse saanud Kristlik-Demokraatlikku Liitu (CDU) edestas Saksa valimistel Sotsiaaldemokraatlik Partei (SPD) vaid 1,6 protsendiga.
Aegade kõige kehvema valimistulemuse saanud Kristlik-Demokraatlikku Liitu (CDU) edestas Saksa valimistel Sotsiaaldemokraatlik Partei (SPD) vaid 1,6 protsendiga.