Michael Bloomberg: hakake parem torumeheks!

20. november 2014, 21:36
Bloombergi asutaja Michael Bloomberg (paremal).
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20141120/BORS/141129948/AR/0/AR-141129948.jpg

Endisel New Yorgi linnapeal ja miljardäril Michael Bloombergil on abiturientidele nõuanne: unustage ülikool ja hakake hoopis torumeheks!

„Kui sinu laps tahab täna otsustada, kas minna ülikooli või saada torumeheks, pead sa pikalt ja raskesti järele mõtlema,“ ütles Bloomberg Wall Streeti kaubandusgrupi SIFMA kokkusaamisel, vahendab CNN Money.

„Kui su laps ei kavatse minna heasse kooli ning ta ei ole akadeemiliselt võimekas, aga tal on võime inimestega suhelda ja muid selliseid asju teha, siis võib torumehe amet olla süürepärane,“ ütles Bloomberg. „Torumeestel on oma hinnakujundamisvõime ning väga hea spetsialiseerumine.“

Finantsuudiste ja -teenuste portaali Bloomberg LP looja käskis isegi Harvardi õppima kavatsevatel inimestel järgi mõelda. „Sa võid Harvardile maksta 50 000-60 000 aastas, aga õpipoisist torumehena teenid sa seda sama summat,“ seletas Bloomberg.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
20. November 2014, 21:36

Raadio ettevõtlikule inimesele

Hetkel eetris Hetkel eetris

Äripäeva raadio viimased saated

Kõiki viimased raadio saated
Otsi:

Ava täpsem otsing