Juhan Lang • 25. november 2014 kell 8:03

Kobin: mõistan Sombri otsust

Ekspress Grupi juht Gunnar Kobin.  Foto: Andres Haabu

Ekspress Grupi juht Gunnar Kobin rääkis, et mõistab ASi Eesti Ajalehed juhatuse liikme Allan Sombri otsust amet juba viie päeva pärast maha panna.

Kobina sõnul on Sombri olnud Ekspresss Grupi tänaste ettevõtetega seotud 15 aastat käies läbi sisuliselt kogu Delfi karjääriredeli alustades sellest, et Delfi nimi oli tema välja mõeldud ning lõpetades sellega, et ta on olnud erinevates rollides ka Eesti Ajalehtedes.

„Ei saa talle kuidagi ette heita seda, et ühel hetkel muutub nii pika karjääri jooksul igal hommikul tööle tulek järjest raskemaks, kuna iga päev on sama vana eilse päeva kordus,“ märkis Kobin. „Mõistan suurepäraselt tema otsust kõrvale astuda ja proovida elus midagi uut teha. Nii nagu ma tema enda väljendustest aru olen saanud, tahab ta keskenduda edaspidi koolitaja ametile olles paralleelselt oma senisele ametile seda ka vaikselt proovinud. Igal juhul oleme me Allanile tänulikud tema panuse eest ja soovime talle edu eraettevõtja rollis.“

Ekspress Grupp teatas täna, et ASi Eesti Ajalehed juhatuse liige Allan Sombri esitas nõukogule avalduse oma ametilepingu lõpetamiseks. Börsifirma teatel lahkub juhatuse liige ametist 30. novembril.

Hetkel kuum