Sombri: lahkun omal soovil

25. november 2014, 11:54
Äripäeva peatoimetaja Meelis Mandel (vasakul) ja Eesti Ajalehtede juhatuse liige Allan Sombri.
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20141125/BORS/141129822/AR/0/AR-141129822.jpg

Loetud päevade pärast ASi Eesti Ajalehed juhatusest taanduv Allan Sombri ütles, et lahkumisotsuse võttis ta vastu iseseisvalt ja põhjused olid isiklikud.

„Otsus sündis omal initsiatiivil ja olen ettevõtet sellest ka 30 päeva ette teavitanud,“ selgitas ta Äripäevale. „Põhjused on isiklikku laadi ja seotud isiklike tööalaste väljakutsetega Meeskonnatreeningute Agentuuris MAD.“

Samuti ei lahkunud ta enda kinnitusel ametist tüliga. „Suhted ettevõtte teiste otsustajatega on head,“ rääkis ta.

Eesti Ajalehtede praegust käekäiku ja tulevikuperspektiive vaagides leidis ta, et ettevõte on uute elektrooniliste väljundite tulekuga seotud lugejaharjumuste muutumises oleval ajaleheturul üks tugevamini positsioneeritud ja edumeelsemaid ettevõtteid. Tema sõnul sõltub ettevõtte edukus tulevikus sellest, kuidas suudetakse uutes kanalites nii lugejatele kui reklaamiandjatele põhjendada toodete väärtust.

Sombri ütles, et lahkumise järel jätkab ta treeneriametit üle 10 aasta turul tegutsenud ja tema kinnitusel omas valdkonnas liidripositsioonil olevas põhiliselt koostööoskuste ja juhtimistreeningutele spetsialiseerunud Meeskonnatreeningute Agentuuris MAD.

Ekspress Grupp teatas täna, et ASi Eesti Ajalehed juhatuse liige Allan Sombri esitas nõukogule avalduse oma ametilepingu lõpetamiseks. Börsifirma teatel lahkub juhatuse liige ametist 30. novembril.

Äripäev https://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
25. November 2014, 11:54
Otsi:

Ava täpsem otsing