• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Merko pikendas juhtide volitusi

  Merko tööline Tondiraba jäähalli ehitusel.Foto: Veiko Tõkman

  ASi Merko Ehitus kontserni kuuluva AS Merko Ehitus Eesti nõukogu otsustas täna pikendada ettevõtte juhatuse esimehe Tiit Robeni ning juhatuse liikmete Jaan Mäe ja Veljo Viitmanni volitusi kolme aasta võrra.

  Merko Ehitus Eesti juhatus jätkab neljaliikmelisena, koosseisus Tiit Roben (esimees), Jaan Mäe, Veljo Viitmann ja Alar Lagus.
  Äsja avaldatud börsiteate järgi otsustas Merko Ehituse juhatus pikendada Merko Ehitus Eesti nõukogu liikmete Andres Trinki, Tõnu Toomiku ja Teet Roopalu volitusi alates 2015. aasta algusest kuni 2017. aasta lõpuni.
  Uueks nõukogu liikmeks nimetati selleks perioodiks Toomas Aak. Senise nõukogu liikme Taavi Ojala ametiaeg saab ümber 2014. aastaga.
  Merko Ehitus Eesti nõukogu jätkab neljaliikmelisena ja uude kooseisu kuuluvad Andres Trink (esimees), Tõnu Toomik, Teet Roopalu ja Toomas Aak.
  Vastavalt põhikirjale valitakse ettevõtte juhatus ja nõukogu liige kolmeks aastaks.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Vastukaja: rahandusminister viskab krüptobeebi koos vanniveega välja
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
Virtuaalvääringu teenuste valdkonda ei tuleks poliitilisel tasemel häbiplekistada ja hävitada, kirjutab advokaadibüroo LEXTAL partner Rauno Kinkar vastukajana rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse äsjasele väljaütlemisele.
USA Toidu-ja Ravimiamet hääletas kolmanda vaktsiinidoosi vastu
Reedel hääletas USA Toidu-ja Ravimiamet (FDA) Pfizeri kolmanda vaktsiinidoosi heakskiitmise vastu, vahendab Yahoo Finance.
Reedel hääletas USA Toidu-ja Ravimiamet (FDA) Pfizeri kolmanda vaktsiinidoosi heakskiitmise vastu, vahendab Yahoo Finance.
Venemaal algas AstraZeneca vaktsiini tootmine
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Venemaal Moskva oblastis Puštšinos algas AstraZeneca koroonavaktsiini tootmine ravimifirmas R-Farm, teatab TASS.
Rahandusministri arvates võiks rahapesu andmebüroo litsentside andmise peatada
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.
Rahandusminister Keit Pentus-Rosimannuse sõnul on virtuaalvääringu teenuste pakkujatega seotud rahapesu ja terrorismi rahastamise riskid Eestis kasvanud ja praegune olukord vajab riigi kiiret tegutsemist.