Skano kahjum vähenes

Skano   Foto: Andras Kralla

Mööblitootja Skano Groupi esimese kvartali konsolideeritud puhaskahjum oli 39 000 eurot, vähenedes mullu sama perioodiga võrreldes 79%.

Skano juhtkond kirjutab börsiteates, et mööbli jaemüük kasvas kõikjal Baltikumis, kuid kahanes oluliselt Ukrainas sealse sõjategevuse tõttu.

Ettevõtte konsolideeritud müügitulu kahanes mullu sama perioodiga võrreldes 5% ja oli 5,1 miljonit eurot. Kontserni müügikäibe brutorentaablus oli 23%, võrreldes mulluse 15%ga. Börsifirma teatel oli ettevõtte kulumieelne ärikasum (EBITDA) 253 000 eurot (mullu esimeses kvartalis oli see 100 000 eurot).

Konsolideeritud ärikasum oli esimeses kvartalis 36 000 eurot, mullu esimeses kvartalis oli ärikahjum 125 000 eurot. Kontserni kogu varade maht oli märtsi lõpu seisuga 15 miljonit eurot, millest ettevõtte kohustused moodustasid 9,8 miljonit eurot ehk 65%.

Hetkel kuum