Juhan Lang • 27. juuli 2015 kell 6:24

Merko käivitas Tartumaal korteriarenduse

Merko Ehitus.  Foto: Raul Mee

AS Merko Ehitus kontserni kuuluva AS Merko Ehitus Eesti tütarettevõte AS Merko Tartu käivitas Tartumaal Tartu vallas asuva Kaupmehe korteriarenduse, mis hõlmab kolme kortermaja kokku 90 korteriga.

Merko Ehituse teatel on ettevõte alustanud esimese 30 korteriga maja ehitust, mis valmib veebruaris 2016. Kaupmehe kortermajad asuvad Tartu vallas Kaupmehe tänaval mõneminutilise autosõidu kaugusel Tartu linnasüdamest. Majad kerkivad Pärna allee elupiirkonna kõrvale, kus Merko on arendanud ja ehitanud 10 kortermaja ning müünud ligi 300 korterit.

Ettevõtte teatel on kolmekorruselistel B-energiaklassiga kortermajadel on eraldi gaasikatlamaja, korterid on vesikeskküttega, küttekehadeks radiaatorid ning vannitubades elektriline põrandaküte. Korterite hind jääb vahemikku 58 000–101 000 eurot.

Hetkel kuum