Rainer Saad • 16. november 2015 kell 10:16

Uued iPhone’id kergitasid Foxconni kasumit

iPhone 6s  Foto: EPA

Tänu uutele iPhone’idele tuli Foxconn Technology Groupi kolmanda kvartali puhaskasum analüütikute oodatust suurem, kirjutas MarketWatch.

Vaatamata nutitelefonide müügi aeglustumisele suutis maailma suurim elektroonikavalmistaja Foxconn kasvatada kolmanda kvartali kasumit võrreldes eelmise aasta sama ajaga 11 protsenti, 37,9 miljardi Uus Taiwani dollarini (1,16 miljardi USA dollarini). Käive kasvas 12 protsenti, 1,07 triljoni Uus Taiwani dollarini.

Apple esitles uut suurema ekraaniga iPhone’i septembris. Apple teatas oktoobris kolmanda kvartali kasumi 31protsendilisest kasvust. Samuti teatas ettevõte, et praeguses kvartalis on oodata müügi kasvu.

Kolmandas kvartalis aeglustus nutitelefonide müük 6,8 protsendile. Aasta varem oli samal ajal müügi kasv 25,2 protsenti. Nutitelefonide kehva müügi tõttu teatasid kolmanda kvartali nõrgad tulemused LG Electronics ja HTC.

 

Hetkel kuum