• Jaga lugu:

  Kuulujutud panid Yahoo aktsia rallima

  Yahoo on sattunud täbarasse olukorda.Foto: EPA

  Yahoo aktsia hind tõusis eile pärast börsi sulgemist 7%, kuna Wall Street Journal kirjutas, et firma juhtkond kaalub peamise internetiäri müüki.

  WSJ teatas, et Yahoo juhtkond korraldab kolmapäevast reedeni hulga koosolekuid, kus arutatakse ka seda, kas minna edasi 32 miljardi dollari väärtuses Alibaba aktsiate eraldamisega ettevõttest. Lisaks kaalutakse ka Yahoo peamise online-äri müüki. Artiklis polnud aga vihjet selle kohta, missugust äriüksust see puudutab.
  Vahetult pärast artiklit vahetas 300 000 Yahoo aktsiat omanikku, mis kergitas aktsia hinda 5,6%, 35,6 dollarile. Hiljem küündis tõus juba 7 protsendini ehk 36,10 dollarini.
  Tigress Financial Partnersi investeeringute juht Ivan Feinseth ütles CNBC-le, et Yahoo võib müüa oma peamise kasvuallika ehk mobiili-, video-, reklaami- ning sotsiaalmeediaärid. Ainsana jääks sel juhul alles halbu tulemusi näitav interneti otsingumootor. "Kui nad müüksid nii sotsiaalmeedia- kui ka otsingumootoriärid, siis ei jääks firmale midagi alles," lisas Feinseth.
  Yahoo on viimastel aastatel sattunud täbarasse olukorda. Ettevõtte juht Marissa Mayer näeb juba mõnda aega vaeva sellega, kuidas eraldada Alibaba aktsiaid, ilma et firma peaks tasuma kõrgeid makse
  Ettevõtte aktsia hind on tänavu langenud 33%. 
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Kaamose tegevjuht: Lätis (veel) buumi ei ole
Läti kinnisvaraturu viimaste aastate kasvutempo pole küll selline nagu Eestis, aga see-eest tugeva kasvupotentsiaaliga, nendib kolm aastat lõunanaabrite turul tegutsenud Kaamos Kinnisvara värske tegevjuht Taimo Murer.
Läti kinnisvaraturu viimaste aastate kasvutempo pole küll selline nagu Eestis, aga see-eest tugeva kasvupotentsiaaliga, nendib kolm aastat lõunanaabrite turul tegutsenud Kaamos Kinnisvara värske tegevjuht Taimo Murer.
Ekspress Grupp pikendas finantsjuhi volitusi
Ekspress Grupi nõukogu otsusega pikendati juhatuse liikme ning finantsjuhi Signe Kukini volitusi kuni 2024. aasta lõpuni, teatas ettevõte börsile.
Ekspress Grupi nõukogu otsusega pikendati juhatuse liikme ning finantsjuhi Signe Kukini volitusi kuni 2024. aasta lõpuni, teatas ettevõte börsile.
Circle K Eesti peadirektor Kai Realo läheb Ragn-Sellsi juhtima Kai Realo intervjuus: otsus küpses kaua, palgas ei kaota
16 aastat Statoilis ja Circle K-s töötanud ning neist viimased üheksa aastat ettevõtte juhatuse liikme ja peadirektori ülesandeid täitnud Kai Realo lahkub augustis ametist. Realo liigub edasi Ragn-Sells Eestisse, kus alustab tööd juhatuse esimehena.
16 aastat Statoilis ja Circle K-s töötanud ning neist viimased üheksa aastat ettevõtte juhatuse liikme ja peadirektori ülesandeid täitnud Kai Realo lahkub augustis ametist. Realo liigub edasi Ragn-Sells Eestisse, kus alustab tööd juhatuse esimehena.
7 asja, mida tuleks oma CVs kohe muuta
Kui tihti kuuldakse soovitusi, mida tasub lisada oma CVsse, siis harva mainitakse, mis tasub välja jätta, vahendab CNBC.
Kui tihti kuuldakse soovitusi, mida tasub lisada oma CVsse, siis harva mainitakse, mis tasub välja jätta, vahendab CNBC.