Rainer Saad • 18. detsember 2015 kell 8:49

Jalgpallitäht Cristiano Ronaldo siseneb hotelliärisse

Real Madridi jalgpallitäht Cristiano Ronaldo  Foto: epa

Real Madridi jalgpallitäht Cristiano Ronaldo teatas, et investeerib hotelliärisse 40 miljonit eurot.

„Ma olen alati unistanud hotelli omamisest,“ ütles 30aastane jalgpallitäht CNBC-le antud intervjuus. Ronaldo investeerib nelja hotelli, mida arendab Portugali üks suuremaid turismifirmasid Pestana Hotel Group.

Hotellid hakkavad tegutsema Ronaldole kuuluva kaubamärgi CR7 all ning need rajatakse nelja linna, mis on jalgpallitähele olulised. Kodulinn Funchal, Lissabon, kus ta oma profikarjääri alustas, Madrid, kus ta praegu mängib, ning New York, kus ta kaalub oma profisportlase karjääri lõpetada.

Jalgpalliajakirja Goal andmetel on Ronaldo enda profikarjääri jooksul teeninud üle 206 miljoni euro.

Ronaldo on kindel, et tema hotellid löövad läbi, kuigi hotellisektoris võidavad üha enam tähelepanu sellised idufirmad nagu Airbnb. „Ma olen kindel, et eristume teistest ja seda tänu mu nimele, mu elustiilile ja ambitsioonidele,“ ütles vutitäht.

Ronaldo on Hispaania liigas löönud sel hooajal 10 väravat, olles sellega resultatiivsuse edetabelis 5. kohal. Tabelit juhib 14 väravaga Barcelona mängija Neymar.

Hetkel kuum