Mait Kraun • 28. jaanuar 2016
Jaga lugu:

Guru: kõige kindlam on vara hoida rahas

USA dollar tegi kiire tõusu.  Foto: Scanpix

Investeerimiskuru Mohamed El-Erian ütles, et tänavu on kõige kindlam oma vara hoida rahas, vahendab CNN Money.

„Kui minna investeerimisnõustaja juurde, siis ta ütleb, et rahas olemine on potentsiaali raiskamine,“ ütles El-Erian, kes on Allianzi majandusnõunik. „Ma nii ei arva.“

Kui suurt osa oma rahast võiks aga rahas hoida? El-Erian arvab, et see osakaal võiks jääda 25-30 protsendi juurde. „Tulevikus saab olema väga palju võimalusi osta häid aktsiaid odava hinnaga,“ ütles ta.

Aktsiaturgude jaoks on aasta alanud väga kehvalt. Standard & Poor’s 500 indeks on langenud 8 protsenti ja Nasdaq on kukkunud veelgi enam. Turge viib alla hirm, aga tulevikus võib see häid võimalusi tekitada.

„Volatiilsuse kasvule reageeritakse üldise müümisega. Kui toimub aga üldine müümine, siis kõik aktsiad visatakse korraga müüki,“ ütles El-Erian. „Ärge alahinnake raha omamist – see annab sulle võimaluse takistused edukalt ületada. Lisaks sellele annab raha sulle paindlikkuse.“

 

Jaga lugu:
Hetkel kuum