Rainer Saad • 24. märts 2016
Jaga lugu:

Ekspress Grupi dividend sama suur kui mullu

Ekspress Grupi juhatuse esimees Gunnar Kobin.  Foto: Andras Kralla

Ekspress Grupp teatas, et teeb ettepaneku maksta sama suurt dividendi kui eelmisel aastal.

Juhatus teeb ettepaneku maksta 2015. aasta eest dividende sarnaselt eelmise aastaga neli senti ühe aktsia kohta ehk kokku summas 1,2 miljonit eurot, teatas meediakontsern börsile.

Ekspressi dividend on sama suur, kui LHV Pank prognoosis. Märtsi alguses avaldatud dividendide prognoosis kirjutas LHV, et vaatamata Ekspress Grupi puhaskasumi olulisele langusele, on ettevõte suuteline maksma dividendi 4 senti aktsia kohta.

2015. aastal jäi Ekspress Grupi käive eelmise aastaga võrreldes samale tasemele, EBITDA kahanes 11% 7,9 miljoni euroni ning puhaskasum vähenes 15% 3,9 miljoni euroni. Aasta tulemust mõjutas negatiivselt enim aasta keskel saadud kahjum summas 1,1 miljonit eurot seoses M/S Titanic merereisi kajastava Riia ja viimasel hetkel ära jäetud Vilniuse näitusega.

Vaata seoseid nende isikute ja firmadega:
Jaga lugu:
Hetkel kuum