Rainer Saad • 15. aprill 2016
Jaga lugu:

Tallinna Kaubamaja teeb muudatuse tütarfirma juhatuses

Tallinna Kaubamaja  Foto: Raul Mee

1. mail asub Tallinna Kaubamaja Grupp ASile kuuluva ABC Kinga ja SHU kaupluseid majandava TKM King ASi juhatuse liikme ja tegevjuhina ametisse Tiit Mägi.

Tiit Mägi on enne Tallinna Kaubamaja Grupis tööle asumist töötanud tegevjuhina Windrox OÜs, samuti on ta töötanud mitmel müügivaldkonnaga seotud ametikohal ning omab pikaajalist juhtimis- ja arenduskogemust jalatsibrändiga NS King. Mägi on lõpetanud Tallinna Tehnikaülikooli autode ja automajandite eriala.

Tiit Mägi ei oma Tallinna Kaubamaja Grupp ASi aktsiaid.

Senine ASi TKM King juhatuse liige Edward Köster, kes on töötanud Tallinna Kaubamaja Grupis erinevatel juhtivatel ametikohtadel alates 2000. aastast, jätkab ettevõtjana. Uute väljakutsete kõrval nõustab Köster ka Tallinna Kaubamaja Grupp ASi tütarettevõtet Kaubamaja ASi planeeritava uue Kaubamaja müügimaja kaubalise kontseptsiooni loomisel.

Tallinna Kaubamaja Grupp AS tänab Edward Köstrit TKM King ASi arengusse antud panuse eest.

Vaata seoseid nende isikute ja firmadega:
Jaga lugu:
Hetkel kuum