• Jaga lugu:

  Uus tegija trügib nutitelefoniturule

  OPPO nutitelefonFoto: OPPO Instagram

  Kuigi analüütikute sõnul on globaalne nutitelefoniturg maha jahtumas ning kasv pigem kidur, näitab Hiina tehnoloogiaettevõte OPPO võimsat minekut.

  OPPO müüs teises kvartalis 22,6 miljonit nutitelefoni, mis on võrreldes möödunud aasta sama perioodiga 136,6% suurune kasv. Seega on OPPO-l praegu globaalsel nutitelefoniturul 6,6% suurune turuosa. Ühtlasi on tegu maailmas suuruselt neljanda telefonimüüjaga, kes edestab muu hulgas nii Xiaomit kui Lenovot, kellele kuulub Motorola.
  “Kliendid on meie jaoks väga olulised. Me kuulame oma kliente ning nende soove ning disainime vastavalt sellele ka oma tooted,” ütles OPPO Mobile Australia juht Michael Tran.
  OPPO keskendub just kaameratehnoloogiale ning tahab nutitelefonidesse paigaldada parima võimaliku tehnoloogia. “Me tahame olla tuntud kui kaameratelefon,” märkis Tran.
  Hoolimata suurest potentsiaalist on OPPO-l veel selliste suurte tegijateni nagu turuliider Samsung pikk maa minna. Viimane müüs teises kvartalis 77 miljonit nutitelefoni. Samsungil on praegu 22,4% suurune turuosa. Suuruselt teine turuosa on Apple’il (11,8%), järgneb Huawei (9,4%).
  Globaalse nutitelefonituru kasv on aeglustunud. Uuringufirma IDC andmeil müüsid nutitelefonitootjad teises kvartalis 343,3 miljonit telefoni, mis on möödunud aasta sama ajaga võrreldes vaid 0,3 protsenti rohkem. Võrreldes selle aasta esimese kvartaliga kasvas müük aga 3,1% võrra.   
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Merli Üle: tänane lumehelbeke hindab samu väärtusi mida su enda laps
Midagi on pildil valesti, kui peame jätkuvalt rääkima juhtidest, kelle jaoks on noorte, nn lumehelbekeste, juhtimine peavalu. Kes siis muutustele tegelikult vastu sõdib? Ehk oleks viimane aeg õppida uusi trikke, pakub Elisa äriarenduse valdkonna juht Merli Üle.
Midagi on pildil valesti, kui peame jätkuvalt rääkima juhtidest, kelle jaoks on noorte, nn lumehelbekeste, juhtimine peavalu. Kes siis muutustele tegelikult vastu sõdib? Ehk oleks viimane aeg õppida uusi trikke, pakub Elisa äriarenduse valdkonna juht Merli Üle.
Tallinna börsil ei langenud täna ükski aktsia
Tallinna börsil olid pankade aktsiad täna pärast eile toimunud järsku langust taastumas ning ühtegi kukkujat kohalikul börsil ei olnud.
Tallinna börsil olid pankade aktsiad täna pärast eile toimunud järsku langust taastumas ning ühtegi kukkujat kohalikul börsil ei olnud.
Inbank tegi Poola toel teises kvartalis müügirekordi
Eesti finantsettevõte Inbank teatas, et on teinud Poolas tõelise läbimurde ja seda tänu rohepöördele. Panga müügikasvu vedas teises kvartalis Poola äriüksus, mille maht moodustab juba ligi pool ettevõtte kogu müügist.
Eesti finantsettevõte Inbank teatas, et on teinud Poolas tõelise läbimurde ja seda tänu rohepöördele. Panga müügikasvu vedas teises kvartalis Poola äriüksus, mille maht moodustab juba ligi pool ettevõtte kogu müügist.
Suured väikesed: kuidas sündis Läti esimene ükssarvik Uus lugude sari!
Läti oli viimane riik Euroopas, mille Facebook vallutas. Iga pool mujal murdusid kohalikud sotsiaalmeedia kanalid – nagu meie rate.ee – uue ja seksikama Facebooki ees, aga Läti oma ühismeedia Draugiem.lv osutas visa vastupanu.
Läti oli viimane riik Euroopas, mille Facebook vallutas. Iga pool mujal murdusid kohalikud sotsiaalmeedia kanalid – nagu meie rate.ee – uue ja seksikama Facebooki ees, aga Läti oma ühismeedia Draugiem.lv osutas visa vastupanu.