Pille Ivask • 18. oktoober 2016 kell 13:45

Samsung pani lennujaamadesse Note 7 äraandmispunktid

Ebaõnnestunud Samsung Note 7  Foto: EPA

Samsung püüab jätkuvalt klaarida Galaxy Note 7 skandaali ning on otsustanud mitmesse lennujaama püsti panna Note 7 äraandmispunktid, et inimesed seadmetega lennukitesse ei läheks.

Sellised punktid on üles seatud näiteks Lõuna-Korea, Austraalia ning Suurbritannia lennujaamades. Inimene, kes annab vahetuspunktis ära Note 7, saab vastu Samsung S7. Selle tarbeks on Samsung sõlminud kokkulepped oma toodete edasimüüjatega eri riikides. Need kliendid, kes Samsungi telefoni ei soovi, saavad raha tagasi. 

Mitu lennukompaniid on ametlikult teada andnud, et keelavad inimestel Note 7ga pardale tulemise. Nii USA lennundusamet kui ka Jaapani transpordiamet on edastanud sellesisulised ametlikud teadaanded. Lõuna-Korea lennufirma Asiana ning Hongkongi lennuamet on samuti keelanud Note 7ga pardale 

Samsung on teatanud, et lõpetas Galaxy Note 7 tootmise. Neile, kes veel seadet kasutavad, on ettevõte saatnud märguandeid telefon kiiremas korras välja vahetada.

Hetkel kuum