• Jaga lugu:
  Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

  Samsung pani lennujaamadesse Note 7 äraandmispunktid

  Ebaõnnestunud Samsung Note 7Foto: EPA

  Samsung püüab jätkuvalt klaarida Galaxy Note 7 skandaali ning on otsustanud mitmesse lennujaama püsti panna Note 7 äraandmispunktid, et inimesed seadmetega lennukitesse ei läheks.

  Sellised punktid on üles seatud näiteks Lõuna-Korea, Austraalia ning Suurbritannia lennujaamades. Inimene, kes annab vahetuspunktis ära Note 7, saab vastu Samsung S7. Selle tarbeks on Samsung sõlminud kokkulepped oma toodete edasimüüjatega eri riikides. Need kliendid, kes Samsungi telefoni ei soovi, saavad raha tagasi. 
  Mitu lennukompaniid on ametlikult teada andnud, et keelavad inimestel Note 7ga pardale tulemise. Nii USA lennundusamet kui ka Jaapani transpordiamet on edastanud sellesisulised ametlikud teadaanded. Lõuna-Korea lennufirma Asiana ning Hongkongi lennuamet on samuti keelanud Note 7ga pardale 
  Samsung on teatanud, et lõpetas Galaxy Note 7 tootmise. Neile, kes veel seadet kasutavad, on ettevõte saatnud märguandeid telefon kiiremas korras välja vahetada.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Egle Heinsar: edukas Eesti algab vaesteta ühiskonnast – 220 eurot kuus kõige haavatavamatele
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
Tõeliselt edukas riik saame olla alles siis, kui meil pole vaeseid. Kui me ei jõua teha tervet kodanikupalka, tehkem sellest veerandki – kõige haavatavamale ühiskonnakihile, kirjutab sotsiaaldemokraat Egle Heinsar arvamuskonkursile Edukas Eesti saadetud artiklis.
USA tööturu numbrid valmistasid pettumuse
USAs loodi novembris oodatust enam kui kaks korda vähem töökohti, selgub värskest tööturu raportist.
USAs loodi novembris oodatust enam kui kaks korda vähem töökohti, selgub värskest tööturu raportist.
Kinnisvarabüroo: novembris olid Tallinna korteriturul rekordilised nii hind kui tehingute koguarv
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.
Novembris Tallinnas müüdud korterite keskmine ruutmeetri hind tõusis rekordilise 2452 euroni, mis on 3% võrra suurem oktoobriga võrreldes. Kokku müüdi Tallinnas 1098 korterit, mis on viimase 15 aasta suurim tehingute arv, teatas kinnisvarabüroo 1Partner pressiteate vahendusel.
Veho omandas Mercedes-Benzi sõidukite müüja Lätis
Läti konkurentsiamet andis automüüjale Veho õiguse omandada Mercedes-Benzi sõidukite müüja Lätis Domenikssi, teatas ettevõte pressiteate vahendusel.
Läti konkurentsiamet andis automüüjale Veho õiguse omandada Mercedes-Benzi sõidukite müüja Lätis Domenikssi, teatas ettevõte pressiteate vahendusel.