Goldman Sachsi suuremad investeerimissoovitused

USA investeerimispank Goldman Sachs.  Foto: epa
Rainer Saad • 22 november 2016
Jaga lugu:
Börsiuudised
Ainult tellijale

Investeerimispank Goldman Sachs on kokku pannud järgmise aasta suuremad investeerimissoovitused.

Peale investeerimissoovituste avalikustas pank ka järgmise aasta suurimad majandustrendid, mis võivad börse mõjutada. Näiteks analüüsitakse Trumpi mõju arenevatele turgudele ja prognoositakse, mis ohtudega maailmamajandus järgmisel aastal silmitsi seisab.

„Ameerika Ühendriikides on Trumpi presidendiks valimine tõstatanud küsimusi, kas majanduskasv jätkub sama aktiivselt. Euroopas ootavad investorid Euroopa Keskpanga 8. detsembri otsust, kas jätkatakse võlakirjade ostmist senises mahus või mitte. Arenevatele turgudele on lähiajal tähtis 30. novembril toimuv OPECi kohtumine, kuna sealt saab aimu naftahindade kohta ja see annab indikatsiooni, mis suunas hakkab inflatsioon liikuma,“ seisis analüüsis, millele oli alla kirjutanud 13 Goldman Sachsi analüütikut.

1. Ostke USA dollarit Briti naela ja euro vastu.

Täispikkuses näevad seda lugu Äripäeva tellijad.

Oled tellija, kuid ei pääse lugema?Vaata siia

Seotud lood

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt