• Jaga lugu:

  Inbank meelitab Saksa ja Austria sääste

  Täna alustab Inbank hoiuste kaasamisega Saksamaa ja Austria turult, mida tehakse läbi Raisini platvormi, selgub börsiteatest.

  Inbank on esimene Baltikumi pank, mis Raisiniga liitub. Raisini kaudu on pangahoiustele paigutatud üle 1,8 miljardi euro üle 30 riigis.
  Rahvusvaheliste hoiuste kaasamise eesmärk on toetada Inbanki aina rahvusvahelisemaks muutuvat finantseerimistegevust ning muuta raha kaasamine paindlikumaks ja kiiremaks.
  Inbanki äriarenduse juhi Erkki Saarniidu sõnul on koostöö Raisiniga märgiline samm, sest esimest korda viiakse oma hoiusepakkumine rahvusvahelisse konkurentsi. “Pakume Saksamaal ja Austrias hoiuseid Raisini kaubamärgi WeltSparen kaudu. Meie intressimäärad ulatuvad kuni 1,5 protsendini aastas turul, kus intressimäärade keskmine tase on 0,3-0,4 protsendi piires,” lausus Saarniit.
  Saarniit usub, et lisaks heale intressipakkumisele on Inbankis hoiustamine sakslastele ja austerlastele atraktiivne turvalisuse tõttu. “Kõrge riigireitinguga Eesti pangandus on usaldusväärne ja stabiilne ning tagatisfondi süsteem annab klientide hoiustele igas pangas kuni 100 000 euro ulatuses garantii,” ütles Saarniit. “Seetõttu on tegu väga madala riskitasemega investeerimisviisiga, millelt saab siiski teenida arvestatavat tootlust,” lisas Saarniit.
  Raisin on Saksamaal asutatud veebipõhine hoiuseplatvorm, mis tegutseb 2013. aastast.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Eva Truuverk: Eestist võiks saada rohepöörde Silicon Valley
Kui me tahame ühiskonda järgmisele tasemele tõsta, peame leidma uue mudeli, mis soodustaks arengut ning mille tulemusena looduskeskkond on hoitud ja taastatud, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja, Rohetiigri eestvedaja Eva Truuverk.
Kui me tahame ühiskonda järgmisele tasemele tõsta, peame leidma uue mudeli, mis soodustaks arengut ning mille tulemusena looduskeskkond on hoitud ja taastatud, kirjutab arvamuskonkursi Edukas Eesti toetaja, Rohetiigri eestvedaja Eva Truuverk.
Börs: Dow Jones tõusis kaheksa kuu kiireimas tempos
USA aktsiaturgudel oli neljapäeval korralik tõus ning investorid kasutasid omikronitüve murest tekkinud langust ostmiseks, vahendab Reuters.
USA aktsiaturgudel oli neljapäeval korralik tõus ning investorid kasutasid omikronitüve murest tekkinud langust ostmiseks, vahendab Reuters.
Volkswageni autotarkvaraettevõte muudab oma äristrateegiat Eestis
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.
Volkswagen Grupi tarkvaraalaseid kompetentse koondav ettevõte CARIAD SE muudab oma strateegiat ja äritegevuse fookust Eestis. Selle tulemusel hakkab CARIAD Estonia haldama kõiki ettevõtte rahvusvahelisi tütarettevõtteid.
Madis Toomsalu võimalikust kriisist kinnisvaras: juba tasub karta
„Juba tasub karta,“ ütles LHV Grupi juht Madis Toomsalu kinnisvaraturult terendavaid kriisimärke hinnates. Eelmine kinnisvarakriis tema sõnul küll ei kordu, kuid märke uue krahhini viivast on turul küll.
„Juba tasub karta,“ ütles LHV Grupi juht Madis Toomsalu kinnisvaraturult terendavaid kriisimärke hinnates. Eelmine kinnisvarakriis tema sõnul küll ei kordu, kuid märke uue krahhini viivast on turul küll.