Indrek Mäe • 13. jaanuar 2017 kell 8:53

JP Morganilt oodatakse tugevat tulemust

USA investeerimispank JP Morgan Chase.  Foto: EPA

Analüütikud usuvad, et USA investeerimispanga JPMorgani tulemused on isegi paremad kui eelmisel aastal samal ajal.

JP Morgani tulemusi oodatakse tänase päeva jooksul ja analüütikud usuvad, et ettevõtte käive on võrreldes eelmise aasta sama ajaga 15 protsendi võrra tõusnud. Samuti usutakse, et Donald Trumpilt oodatav regulatsioonide leevendamine võib pankadele luua häid kasvuvõimalusi, kirjutab MarketWatch.

FactSeti analüütikud ootavad JPMorganilt vähemalt 1,42 dollari suurust kasumit aktsia kohta, fondijuhid ja analüütikud julgevad prognoosida isegi 1,47dollarilist kasumit väärtpaberi kohta. Eelmisel aastal samal ajal teenis investeerimispank väärtpaberi kohta 1,32 dollarilist kasumit.

Käibeks oodatakse 23,912 miljardit dollarit, mis 0,6 miljardi võrra rohkem kui möödunud aasta samal perioodil.

Hetkel kuum