investor Toomas • 28. veebruar 2017 kell 5:00

Alexander Elderi videotervitus fännidele!

Alexander Elder on Eesti juurtega ameeriklasest professionaalne börsikaupleja, koolitaja, menuraamatute autor ja psühhiaater.   Foto: investor Toomas

Äripäeva ja investor Toomase kutsel esineb juunis esimest korda Eestis professionaalne kaupleja ja maailma populaarseimate kauplemisõpikute autor Alexander Elder.

20. mail ilmub Äripäeva raamatuklubi, LHV ning Admiral Marketsi koostöös eesti keeles „The New Trading for a Living“. 2. juunil toimub Tallinnas konverents, kus Elder kohtub oma siinsete fännidega ja räägib täpsemalt sellest, kuidas ta olematu algkapitaliga end börsidel kaubeldes tippu töötas.

Tema kõrval astub üles ka Soome investeerimislegend Seppo Saario, kes avaldab, kuidas tema Elderi meetodeid praktikas kasutab. Teadmisi jagavad kaks investeerimis- ja kauplemismaailma tippu, kel kahepeale kokku ligi 100 aastat börsikogemust!

Päev hiljem, 3. juunil toimub ühepäevane intensiivkoolitus neile, kes plaanivad end tõsisemalt börsidel kauplemisega siduda või teha sellest enda arvestatav sissetulekuallikas, nii nagu seda on teinud Seppo Saario ja paljud teised maailma investorid ning kauplejad.

Et huvi ürituse vastu on väga suur, siis tasub huvilistel registreerida võimalikult varakult. Täpsem info ja päevakava on leitav siit, Facebookis leiab ürituse kohta jooksvat infot siit.

Raamatut, konverentsi ja koolitust toetavad LHV ning Admiral Markets.

Hetkel kuum