Rainer Saad • 31. märts 2017 kell 6:38

Arco Vara projekt on ajagraafikust maas

Arco Vara  Foto: Raul Mee

Arco Vara teatas, et Iztok Parkside projekt Bulgaarias on ajagraafikust maas.

Ehitus ei ole praeguses veel alanud viivituse tõttu ehitusloa saamisel Sofia kohalikult omavalitsuselt. Projekti arendatakse samaaegselt uue juurdepääsutänava ehitusega kruntidele, mille omanik on riik. Sofia kohaliku omavalitsuse seisukoht on, et tänavaaluste kruntide omanikuks olevad riigiasutused ning kohalik omavalitsus peavad Iztok Parkside ehitusloa eeltingimusena viima lõpule kas nimetatud kruntide munitsipaliseerimise või neile servituudi seadmise. Juurdepääsutänava rajamine on sätestatud juba jõustunud detailplaneeringus.

Projekti finantseerimisleping pangaga on kehtiv ning parim ehituspakkuja on välja valitud. Ettevõte teeb kohaliku omavalitsusega koostööd, et kiirendada riigile kuuluvate kruntide munitsipaliseerimist või servituudi seadmise protsessi.

Kinnisvarafirma on varem teavitanud, et on seadnud eesmärgi alustada Iztok Parkside arendusprojekti ehitust 2017. aasta I kvartalis ning müüa projekt välja esimeses kvartalis 2018.

Iztok Parkside projekti maht on 68 korterit müüdava kogupindalaga (GSA) 7000 m2 ning oodatava müügituluga üle 8 miljoni euro.

Hetkel kuum