• Jaga lugu:

  Börs: reede oli rahulik

  Foto: EPA

  USA suuremad börsiindeksid liikusid täna vähe, kuna geopoliitiline ebastabiilsus on investoritel kauplemisisu mõnevõrra vähendanud.

  Dow Jones kukkus 10 punkti ehk vähem kui 0,1% võrra, 22 349 punktini. S&P 500 indeks kukkus 1,5%, 2502 punktile. Nasdaq Composite lõpetas reedese kauplemispäeva 4 punkti ehk 0,1% jagu rohelises, 6427 punktil. Päeva aktiivseim aktsia oli CarMax, mis tõusis pärast oodatust paremate kvartalitulemuste avaldamist suisa 7,8%.
  Viimasel ajal on pinged Põhja-Korea ümber suurenenud ning seda peetakse reeglina ka põhjuseks, miks investorite kauplemisaktiivsus on vähenenud. Samas on ka neid, kes usuvad, et USA ja Põhja-Korea vahelised pinged on investorite jaoks pigem vähetähtsad ning investorite seas on maad võtnud suisa tundetus, kirjutab MarketWatch.
  Nädala kokkuvõttes tõusis Dow 0,4% S&P 500 kerkis 0,1% võrra ja Nasdaq 0,3% jagu.
  Bloombergi dollariindeks kukkus 0,2% võrra, mis on nädala suurim kukkumine. Euro tugevnes dollari suhtes täna 0,1% ning Briti nael nõrgenes 0,4% jagu.
  WTI toornafta hind tõusis 0,2% jagu, 50,63 dollarile barrelist. Brenti toornafta tõusis 0,48% võrra, 56,76 dollarile barrelist.
  Kulla hind tõusis 0,5%, 1297,17 dollarile untsist.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tarmo Toiger: millenniumilapsed ei vihka autosid, nad vihkavad diilereid
Uute ja kasutatud autode defitsiit on jõudnud ebanormaalsele tasemele ning sektori müügikasv jätkub; järjest enam suunab automüüki trend, mida veab Y-generatsioon, kirjutab KPMG juhtimiskonsultatsioonide valdkonna juht Tarmo Toiger Äripäeva Infopanga mootorsõidukite müügi aastaraportile antud kommentaaris.
Uute ja kasutatud autode defitsiit on jõudnud ebanormaalsele tasemele ning sektori müügikasv jätkub; järjest enam suunab automüüki trend, mida veab Y-generatsioon, kirjutab KPMG juhtimiskonsultatsioonide valdkonna juht Tarmo Toiger Äripäeva Infopanga mootorsõidukite müügi aastaraportile antud kommentaaris.
USA aktsiaturud lõpetasid börsinädala langusega
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
Kõik tähtsamad USA börsiindeksid langesid täna, lõpetades suurte tehnoloogiafirmade kvartalitulemuste ja kahe tosina IPO-ga nädala kokkuvõttes miinuses.
Hasartmängumaks tahetakse kindlatest saajatest lahti siduda
Rahandusministeerium saatis kooskõlastusele seadusemuudatused, millega muudetakse riigieelarvesse laekunud hasartmängumaksu tulu kasutamist – edaspidi ei lähe sellest kindel protsent ministeeriumidele valdkondade rahastamiseks, vaid tulu laekub riigi üldistesse tuludesse.
Rahandusministeerium saatis kooskõlastusele seadusemuudatused, millega muudetakse riigieelarvesse laekunud hasartmängumaksu tulu kasutamist – edaspidi ei lähe sellest kindel protsent ministeeriumidele valdkondade rahastamiseks, vaid tulu laekub riigi üldistesse tuludesse.
Raadiohommikus: Irina Embrich võitudest, Otto Pukk 637% tõusust ning Roman Zaštšerinski koroonapassist
Äripäeva hommikuprogramm kõneleb reedel suurtest võitjatest, aga ka koroonakriisist ja koroonapassist.
Äripäeva hommikuprogramm kõneleb reedel suurtest võitjatest, aga ka koroonakriisist ja koroonapassist.