• Jaga lugu:

  Häkkerirünnak kukutas päevaga bitcoini

  BitcoinFoto: Shutterstock

  Häkkerid ründasid bitcoini kauplemiskeskkonda Lõuna-Koreas, kust kadus ilmselt miljardite eest klientide valuutat.

  Rünnaku tulemust on näha bitcoini hinnas, mis on kukkunud alla 7000 dollari, kirjutas Kauppalehti. Coinmarketcapi teatel kukkus hind ööpäevaga üle 7 protsendi pärast seda, kui Lõuna-Korea bitcoinide kauplemiskeskkond Coinrail teatas pühapäeval, et sattus küberrünnaku sihtmärgiks.
  Coindeski andmetel maksis bitcoin hommikul 6,695 USA dollarit.
  Coinraili teatel kaotas ta rünnakus ligikaudu 30 protsenti keskkonnas omanikku vahetanud krüptovaluutast. Selle rahalist väärtust keskkond teada ei andnud, aga kohaliku uudistetoimetuse Yonhap teatel ulatub summa 31,5 miljardi euro juurde.
  Korea Plokiahelatööstuse Liidu esindaja Kim Jin-Hwa sõnul pole Coinrail liitunud nende kauplejatega, mis on paika pannud vabatahtlikud reeglid, kirjutas Reuters. „See on väiksem tegija turul ja ma näen, et sellised väiksemad kauplemiskeskkonnad on oma madalamate turvastandarditega kauplejale riskantsemad,“ ütles ta.
  Lõuna-Koreas leppis 14 suuremat krüptovaluuta kauplemiskeskkonda kokku kliendi kaitsmise reeglites, nende hulgas on kliendil keelatud teha keskkonda rohkem kui üks konto.
  Coinrail teatas, et alles jäänud 70 protsenti virtuaalvaluutast on nüüd ümber tõstetud nn külma rahakotti, mis on platvormil, millel otsest ühendust internetiga pole.
  Coinrail on suuruselt 98. Krüptoraha müügikeskkond, kus saab kaubelda enam kui 50 krüptovaluutaga, viitab Reuters Coinmarketcap.com’ile.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum
Seotud lood

Einar Vallbaum: Narva-Jõesuu muulist sõltub erakordselt palju
Oluline osa Eesti turismitööstuse arengust takerdub Narva-Jõesuu lagunenud muuli taha, mille korrasolust sõltub eestlaste võime oma territoriaalvetes majandada., kirjutab Lääne-Viru Omavalitsuste Liidu juhatuse esimees Einar Vallbaum.
Oluline osa Eesti turismitööstuse arengust takerdub Narva-Jõesuu lagunenud muuli taha, mille korrasolust sõltub eestlaste võime oma territoriaalvetes majandada., kirjutab Lääne-Viru Omavalitsuste Liidu juhatuse esimees Einar Vallbaum.
Merko alustab Uus-Veerennis viienda etapiga
Merko Ehitus teatas esmaspäeval börsiteate vahendusel, et käivitab Tallinnas Uus-Veerenni korteriarendusprojekti viienda etapi.
Merko Ehitus teatas esmaspäeval börsiteate vahendusel, et käivitab Tallinnas Uus-Veerenni korteriarendusprojekti viienda etapi.
Raadiohommikus: verelaskmine aktsiaturgudel ja ämbrid LHV märkimisõigusega
Teeme värske kokkuvõtte verelaskmisest maailma aktsiaturgudel ja proovime hinnata, kas oleme sisenemas karuturule või on hoopis tegemist hea ostukohaga.
Teeme värske kokkuvõtte verelaskmisest maailma aktsiaturgudel ja proovime hinnata, kas oleme sisenemas karuturule või on hoopis tegemist hea ostukohaga.
Ettevõtjad teevad katkiste kristallkuulide kiuste kasvuplaane
"Mul on kodus kristallkuul, aga sellel kuulil on üks nurk katki, et ega see väga hästi tööta," võttis plastitööstuse Estiko-Plastar juht Meelis Jürgens kokku segasel ajal järgmise aasta kasvuplaanide tegemise.
"Mul on kodus kristallkuul, aga sellel kuulil on üks nurk katki, et ega see väga hästi tööta," võttis plastitööstuse Estiko-Plastar juht Meelis Jürgens kokku segasel ajal järgmise aasta kasvuplaanide tegemise.