• Jaga lugu:

  Bitcoin kukkus käesoleva aasta põhja

  BitcoinFoto: PantherMedia/Scanpix

  Populaarseima krüptoraha Bitcoini hind langes täna regulatsioonide hirmu tõttu käesoleva aasta põhja, vahendas Bloomberg.

  Bitcoini hind kukkus täna Bitstampi vahetusplatvormil enam kui 5% võrra, 5832,68 USA dollarile. Sellega langes krüptoraha hind läbi eelmisest madalpunktist, mis saavutati 6. veebruaril, mil ühe krüpotomündi eest tuli välja käia 5920,72 dollarit.
  Viimase kuuga on Bitcoini hind odavnenud enam kui 20% võrra ja käesoleval aastal ligi 60% võrra. Detsembri tipust, mil Bitcoini hind lähenes 20 000 dollari piirile, on selle hind langenud ligi 70%.
  Reedel andis Jaapani finantsteenuste agentuur riigi kuuele suurimale krüptoraha vahetusplatvormile käsu tõhustada rahapesuvastaseid meetmeid ning seadis tähtajaks 23. juuli.
  Lisaks regulatiivsetele hirmudele on krüptorahad viimastel nädalatel kannatanud häkkerite rünnakute tõttu. Niigi langustrendis hinnad sattusid suurema surve alla pärast seda kui mitu Lõuna-Koreas tegutsevat kauplemiskeskkonda teatasid häkkerite rünnakute ohvriks langemisest.
  Veel käesoleva kolmapäeva hommikul teatas bitcoini vahetusbörs Bithumb, et häkkerid on sealt varastanud 30 miljoni dollari eest krüptoraha.
  Need uudised on omakorda tõstnud investorite ja kauplejate hirme krüptovarade turvalisuse osas.
  Foto: Thomson Reuters Datastream
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Urmas Villmann: parim reklaamikanal on Lasnamäe kanal
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
PayPal lükkas Pinteresti ostujutud ümber
PayPal teatas, et vastupidiselt kuulujuttudele ei plaani ta osta sotsiaalmeediaettevõtet Pinterest.
PayPal teatas, et vastupidiselt kuulujuttudele ei plaani ta osta sotsiaalmeediaettevõtet Pinterest.
Raadiohommikus: aina uusi turge vallutav Eesti pank
Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis käsitletakse teemasid finantsmaailmast hambaravini.
Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis käsitletakse teemasid finantsmaailmast hambaravini.
Alexela haagisetootja töötab tarnekriisi tõttu noateral
Pärast koroonakriisi paarinädalast kukkumist hakkas Alexela gruppi kuuluva Bestneti haagiseäri püstloodis üles minema. Suure kasvu kõrval on kerkinud aga järgmine probleem – tervisekriis kasvas üle tarnekriisiks, mis on korduvalt seadnud ohtu tehase töö.
Pärast koroonakriisi paarinädalast kukkumist hakkas Alexela gruppi kuuluva Bestneti haagiseäri püstloodis üles minema. Suure kasvu kõrval on kerkinud aga järgmine probleem – tervisekriis kasvas üle tarnekriisiks, mis on korduvalt seadnud ohtu tehase töö.