Kuidas pereliikmed investeerima panna?

Investorid investeerimisfestivalil.  Foto: Raul Mee
Indrek Mäe • 7. juuli 2018 • 1 min
Jaga lugu:
Börsiuudised
Ainult tellijale

Kui tahad, et pereliige investeerima hakkaks, pead enne aru saama, millised on tema hirmud, soovid ja ootused. Lõpliku vastutuse oma raha eest peab aga võtma tulevane investor ise, tõdesid väikeinvestorid Kärt ja Kristjan Liivamägi täna Investeerimisfestivalil.

„Iga inimene on unikaalne, iga investor on unikaalne ja iga teie perekonna liige on unikaalne,“ tõdes finantsökonoomika doktorist väikeinvestor Kristjan Liivamägi. „Kui kedagi investeerima suunata, tuleb kõigepealt ära kuulata tema hirmud, soovid ja ootused ning see, mille külge ta on ankurdunud – selle informatsiooni põhjal saab talle selgitada võimalusi ja koostada personaalne, magamist võimaldav lähenemine,“ lisas Liivamägi, kes teenib oma investeeringutelt igal kuul 5000 euro suurust passiivset tulu.

Täispikkuses näevad seda lugu Äripäeva tellijad.

Oled tellija, kuid ei pääse lugema?Vaata siia

Jaga lugu:
Seotud lood
Hetkel kuum Äripäevas

Sellel veebilehel kasutatakse küpsiseid. Veebilehe kasutamist jätkates nõustute küpsiste kasutamisega. Loe lähemalt