• Jaga lugu:

  Mida võtta soodsalt Helsingi börsilt?

  Pärast kümme päeva kestnud langust tasub põhjanaabrite börsil pöörata tähelepanu aktsiatele, millel on analüütikute hinnasihi järgi otsustades hulganisti tõusuruumi, kirjutab Kauppalehti.

  Väärtpaberite potentsiaali edetabeli vaieldamatu liider on 2000. aastal asutatud meditsiiniettevõte Nexstim, mille aktsia kaotas septembrikuu alguses rohkem kui poole oma väärtusest, kui teatas, et firma väljatöötatud neuroteraapia tehnoloogia ei anna ajurabanduse läbi elanud patsientide puhul siiski piisavalt selgeid tulemusi, et USA ravimiameti heakskiitu saada. Edaspidi lubas Nexstim keskenduda rohkem oma depressiooni ja kroonilise valu raviks ette nähtud teraapiatele.
  Factseti koostatud koondprognoosi kohaselt on Nexstimi aktsia õiglane hind 0,28 eurot - lausa 450% kõrgem kui praegune turuväärtus. Reedel kallines ettevõtte First North lisanimekirjas paiknev aktsia 27,78%.
  Rohkelt optimismi on vaatlejad näidanud üles ka mobiilimängude valmistaja Next Gamesi suhtes, mille lipulaevad on menukal koomiksi- ja telesarjal "The Walking Dead" põhinevad mängud. Sel suvel jõudis Androidi ja Apple'i nutipoodidesse näiteks liitreaalsusele toetuv "The Walking Dead: Our World". Next Gamesi aktsia hinnasiht on 6,4 eurot. Reedel vajus väärtpaber aga 2,73% allapoole, 3,92 eurole.
  Tõusuruumi pingereas järgnevad tööriistatootja Robit ja ehitusfirma Lehto Group, millel on prognoosi kohaselt jõudu veel 50% tõusuks. Reedel kerkisid aktsiad vastavalt 3,9% ja 2,07%. Volatiilsete väikeaktsiate kõrval nähtakse potentsiaali ka ühes Soome suurfirmas: 2 miljardi eurose turukapitalisatsiooniga kraanatootja Konecranesi aktsia võib analüütikute arvates hüpata praeguselt 27,8 eurolt 42 eurole. Finnairi aktsia puhul oleks hinnasihi järgi õigustatud aga pisut enam kui 30% tõus.
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Tanel Kandle: auk preservatiivi, sott näkku
Plaan tõsta lastetoetusi on järjekordne näide, kuidas eduka ja targa vaba turumajandusega Eesti ehitamise asemel aitavad ka need, kes ise end parempoolseteks tituleerivad, kaasa riigi vedamisele vasakule sotsiaalsohu, kirjutab ajakirjanduse ja kommunikatsiooni magistrant Tanel Kandle.
Plaan tõsta lastetoetusi on järjekordne näide, kuidas eduka ja targa vaba turumajandusega Eesti ehitamise asemel aitavad ka need, kes ise end parempoolseteks tituleerivad, kaasa riigi vedamisele vasakule sotsiaalsohu, kirjutab ajakirjanduse ja kommunikatsiooni magistrant Tanel Kandle.
Baltic Horizon kasvatas renditulu Fond loob oma tagasiostuprogrammi
Tallinna börsil noteeritud Baltic Horizon Fond tegi teatavaks osakuomanike korralise üldkoosoleku ja fondi osaku värskeima puhasväärtuse.
Tallinna börsil noteeritud Baltic Horizon Fond tegi teatavaks osakuomanike korralise üldkoosoleku ja fondi osaku värskeima puhasväärtuse.
Coop Panga tippjuht: usaldust tuleb treenida
Juhtidel peaks olema julgust usaldada oma töötajaid ning juhul kui eesmärgid täidetakse, siis peaks andma präänikut, mitte piitsa, rääkis Coop Panga riskijuht Heikko Mäe.
Juhtidel peaks olema julgust usaldada oma töötajaid ning juhul kui eesmärgid täidetakse, siis peaks andma präänikut, mitte piitsa, rääkis Coop Panga riskijuht Heikko Mäe.
Eesti puitmajatootjatele terendab Ukrainas suur tööots
Ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister Andres Sutt ning majandus- ja taristuminister Taavi Aas kohtusid eile Ukraina Ülemraada liikmete ja Žõtomõri delegatsiooniga, et arutada oblasti ülesehitamist ning seda, kuidas Eesti saaks sellesse panustada, teatas majandusministeerium.
Ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister Andres Sutt ning majandus- ja taristuminister Taavi Aas kohtusid eile Ukraina Ülemraada liikmete ja Žõtomõri delegatsiooniga, et arutada oblasti ülesehitamist ning seda, kuidas Eesti saaks sellesse panustada, teatas majandusministeerium.
Renault' lahkumise järel vuravad Moskva tehasest välja Moskvitšid
Moskva linnapea Sergei Sobjanin teatas, et Venemaa pealinn võtab seal asuva Renault' tehase üle ja see hakkab tootma Moskvitši kaubamärgiga autosid.
Moskva linnapea Sergei Sobjanin teatas, et Venemaa pealinn võtab seal asuva Renault' tehase üle ja see hakkab tootma Moskvitši kaubamärgiga autosid.

Küpsised

Äripäev kasutab küpsiseid parima ajakirjandusliku teenuse, huvipakkuvama sisu ja hea kasutajakogemuse võimaldamiseks. Meie veebilehel on järgmist liiki küpsised: vajalikud-, statistika-, eelistuste- ja turunduse küpsiseid. Küpsiste kasutamise eesmärkide ja töötlemise aluse osas saad rohkem infot Meie Küpsiste Poliitikast. Vajutades „Luban kõik“ nõustud Küpsiste kasutamisega meie ja kolmandate osapoolte poolt Meie Küpsiste poliitikas ja käesolevas Küpsiste lahenduses toodud tingimustel. Vajutades „Muudan eelistusi“ saad oma eelistusi alati muuta ja täiendavalt infot erinevate Küpsiste kohta.

Loe lähemalt meie Privaatsus - ja Küpsisepoliitikast.