Liina Laks • 19 märts 2019
Börsiuudised
Ainult tellijale

Investor Toomase tund: kinnisvarast on saanud amatööride spordiala

USA majandusteadlane, Yale´i ülikooli professor ja Nobeli preemia laureaat Robert Shiller räägib investor Toomase tunnis, kuhu ta ise investeerib, millised turud tema jaoks praegu huvitavad on ning miks ta kinnisvara tingimata kõige paremaks investeeringuks ei pea.

Robert Shiller  

Investorid teavad Shillerit eelkõige nn Shilleri PE järgi, mis aitab mõõta, kas börsiettevõtted on keskmisest kallimad või odavamad. Saates räägib ta sellest, kas ja kuidas ta seda ise kasutab ja kui palju sellest kasu on. Lisaks puudutab Robert Shiller suurt tabuteemat – rikkuse maksustamist.

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Hetkel kuum