Anu Lill • 11. aprill
Jaga lugu:

Silvano maksab dividendi

Silvano Fashion Group kavatseb maksta aktsionäridele dividendi 20 senti aktsia kohta ja läbi viia fondiemissioon, mille käigus aktsiakapital suureneb 3,6 miljonilt 7,2 miljonile eurole olemasolevate aktsiate nimiväärtuse suurendamise teel.

Kauplus Kristiine keskuses, Silvano Fashion Grupp  Foto: Meeli Küttim

Silvano juhatus kutsub kokku aktsionäride korralise üldkoosoleku 3. mail, kus kinnitatakse ettevõtte 2018. aasta majandusaruanne. 2018. aastal teenis ettevõte kasumit 10,8 miljonit eurot. Osa sellest läheb dividendidena jagamisele aktsionäride vahel, kes teenivad hinnanguliselt ligi 8-protsendilist dividenditootlust.

Õigus dividendidele on aktsionäridel, kes on kantud aktsiaraamatusse 17.05.2019 arveldussüsteemi tööpäeva lõpu seisuga. Aktsiatega seotud õiguste muutumise päev on 16.05.2019, see tähendab et alates sellest kuupäevast aktsiaid ostes saab dividendi müüja mitte ostja.

Vaata seoseid nende isikute ja firmadega:
Jaga lugu:
Hetkel kuum