Jaga lugu:
Börsiuudised
Ainult tellijale

Kaheksa viisi, kuidas oma rahast hästi ilma jääda

Sel aastal jõudis Eestisse vastuolulise mainega USA valuutakauplemiskoolitaja iMarketsLive, kes värbas siin usinalt eelkõige noori, keda peibutati miljonärieluga, mis võiks kauplemisega kaasas käia.  Foto: Liis Treimann

Skämm on petuskeem, mille puhul on petturi eesmärk saada kätte ohvri raha või muu vara. Enamjaolt esitlevad petturid ladusalt investeerimisvõimalust, jättes endast muljet kui väga suurte kogemustega/usaldusväärsest inimesest.

Äripäev sõnastas kaheksa petuskeemi tüüpi, mis on levinud ka Eestis.

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Jaga lugu:
Seotud lood
Hetkel kuum