Indrek Mäe • 1. veebruar 2020 kell 12:25
Börsiuudised
Ainult tellijale

„Mul kukub Kalamaja korterihindasid vaadates suu lahti“

„Jah, Tallinnas on korterite hinnad ületanud eelmise buumi tipphetked, kuid ka keskmine palk on kõrgem. Seega tuleb arvestada, et statistika on nagu bikiinid ehk see, mida ta pakub, on küll kujundlik ja geniaalne, aga see, mida ta varjab, on palju olulisem,“ rääkis Viljar Arakas täna investor Toomase konverentsil.  Foto: Raul Mee

EfTEN Capitali juht Viljar Arakas näeb kinnisvaraäris suuremaid riske eelkõige globaalselt, samas kui Eesti sisemajanduse olukord katuse kaelakukkumist veel ennustada ei luba.

„Globaalselt liigume mulli suunas. Kui vaadata ainuüksi seda, et raha pakkumine ja S&P 500 indeks liiguvad koos. Samuti Euroopa Keskpanga bilansimaht ja Saksamaa, kui kõige stoilisema ühiskonna eluasemehinna indeks,“ viitas ta rahatrüki negatiivsetele mõjudele.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum