investor Toomas • 8. juuli kell 3:00
Börsiuudised
Ainult tellijale

Eelhoiatus: ostad täna börsilt LHV võlakirja, kaotad raha

Soetades täna LHV võlakirja, võib oodata negatiivne tootlus.  Foto: Andras Kralla

Avastasin, et Tallinna börsil kaubeldakse praegu instrumendiga, mille soetamine toob investorile suure tõenäosusega kahju, seesama väärtpaber on ka minu portfellis.

Jutt käib kodubörsi võlakirjade turul noteeritud LHV 6,5protsendilisest võlakirjast, mis anti välja 29. oktoobril 2015. aastal. Intressi vaadates tundub tootlus kena ning minu kümme võlakirja toovad mulle aastas sisse 650 eurot. Nüüd olen aga olukorras, kus täna müümata jättes, jääks kindel teenimisvõimalus kasutamata, eriti kahju on mul aga neist, kes praegu neid võlakirjasid enda portfelli soetavad – neil pole suure tõenäosusega lootustki kunagi plussi jääda.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum