investor Toomas • 15 veebruar 2017
Investor
Ainult tellijale

Investor Toomas: Cityconi valud ja võlud

Marcel Kokkeel, Cityconi tegevjuht  Foto: Andras Kralla

Praeguse tarbimisbuumi ajal näeb üha rohkem rahvast kaubanduskeskustes. Millist mõju on see avaldanud Cityconi tulemustele?

Minu poole pöördus lugeja, kes tundis huvi, kas tasuks osta Põhjamaade suurimat kaubanduskeskuste arendajat. „Ma ei ole ühtegi aktsiat veel ostnud, kuid konto on avatud ja mõni huvitav asi on mul silmapiiril. Välisaktsiatest pakub huvi näiteks Citycon Soomes. Mida sina sellest arvad? Aktsia hind pole kõrge, P/E on OK ja dividenditootlus on olemas. Ettevõtte siseeluga ma kursis ei ole, kuid ehk on sinul mingit infot selle aktsia kohta?“ uuris lugeja.

    Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum