investor Toomas • 5. detsember 2017
Jaga lugu:
Investor
Ainult tellijale

Investor Toomas: võit Dow üle

New Yorgi börs  Foto: EPA

Täna hommikul tabas mind suur üllatus, kui avastasin, et nii minu kodubörs Tallinn kui ka lõunanaabrite väärtpaberiturg Riia suutsid novembris kiiremini kasvada kui USA tööstusettevõtteid koondav Dow Jones.

Nii leiab Tallinna börsiindeksi maailma turgude edetabelist 8. kohalt ning Riia paikneb koht eespool. Täpsemalt kerkisid Riia ja Tallinna börsiindeks novembris vastavalt 2,72 ja 1,49 protsenti. Vilniuse börs asetseb seekord aga Baltikumi arvestuses viimasel kohal, jäädes kokkuvõttes 24. ning kaotades novembris oma indeksist 0,07 protsenti.

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Vaata seoseid nende isikute ja firmadega:
Jaga lugu:
Hetkel kuum