Jaga lugu:
Investor
Ainult tellijale

Heitlikud turud pitsitasid rahakotti ja lõid teenimiskohti

New Yorgi börs  Foto: Reuters/Scanpix

Märtsi volatiilsus turgudel ning kodubörsi ettevõtete kohta saabunud pommuudised lõid minu portfelli kõikuma, mistõttu tuli mul möödunud kuul vastu võtta ka tavapärasest suurem kaotus. Juurde tekkis mitmeid soodsaid ostukohti.

Nii näitas minu pangakonto märtsi viimasel päeval, et olen võrreldes kuu varasemaga kaotanud pea 7000 eurot ehk 2,37 protsenti oma portfelli väärtusest. Kui möödunud kuul oli minu varanatukese väärtus 293 377 eurot ning rõõmustasin, et uus teetähis on saavutatud, siis täna vaatab mulle portfellist vastu vaid 286 436,12 eurot.

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Jaga lugu:
Hetkel kuum