Jaga lugu:
Investor Toomas
Ainult tellijale

Suve suurim turumõjutaja leitud

Alanud tulemuste hooaeg annab tunnistust sellest, et kõige kõvemini liigutab börse mitte kasum või kahjum, vaid lootuste müümine.

New Yorgi "rahakvartal".   Foto: Zumapress/Scanpix

Ma püüan oma investeeringute tegemisel järgida väärtusinvesteeringu põhimõtteid, mis praktikas tähendab pigem igavat numbrite-suhtarvude vaatamist. Aga sel tulemuste hooajal tajun aina rohkem, et börsiteadete kõrval peaksin meelelahutuslikumat kirjandust lugema hakkama, et õigeid investeerimisotsuseid teha. Näiteks mõnda masside psühholoogiat käsitlevat raamatut. Sest kuidas muidu saaksin oma investeeringutesse sisse kalkuleerida seda, mida teevad börsiga praegu USA ja Euroopa keskpankurid ja poliitikud?

Telli Äripäev

Äripäeva tellijal on ligipääs:
Äripäeva raadio­saadetele
kõigile artiklitele ja TOPidele
investor Toomase nõuannetele
Äripäeva Infopanga hõbepaketile
Jaga lugu:
Hetkel kuum