investor Toomas • 14. november 2019 kell 4:00
Investor Toomas
Ainult tellijale

Eksvang pani börsi vappuma

Brasiilia on sambatantsu maa, aga Sao Paolo börs oleks nagu hoopis jenkalainele sattunud.

Meest võeti Brasiilia tänavatel vastu kui superstaari  Foto: Reuters/Scanpix

Oktoobris võttis Brasiilia parlamendi alamkoda viimaks vastu sotsiaalreformi seadustepaketi, mis hoiab aastas kokku üle 150 miljoni euro. Riigi ülearu kuluka ja ajast-arust pensionisüsteemi reformimine oli president Jair Bolsonaro peamine valimislubadus; suuresti selle najal tuli ta mullu sügisel võimule ja see oli ka üks esimesi algatusi, mille ta parlamendile ette andis. Parlamendis aga hakkas asi venima, muudatust arutati ja arutati ning vahepeal kadus koguni lootus, et Bolsonaro esimese ametiaja jooksul see üldse jõustatakse. Ja kes teab, kas “troopika-Trump” siis teist ametiaega saabki.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum