Kadri Simson paljastab Eesti poliitika tulnukad!

20. aprill 2017, 12:38
https://www.aripaev.ee/storyimage/EA/20170420/ENTERTAINMENT/170429975/AR/0/AR-170429975.jpg

Hmm... kas Mikser siis on reptiloid või ei ole? Värskes Kinopoliit Kosmoses paljastab majandus- ja taristuminister Kadri Simson kõik Eesti poliitilised tulnukad. Vaata, kes on Eesti poliitika Mr Spock, Avatar, Star-Lord ja Leia!

Saadet toetab Kino Kosmos IMAX

See on kolmas osa kuueosalises poliitsatiiri saates Kinopoliit Kosmos, kus kuus Eesti tipp-poliitikut kuuest Eesti suurimast erakonnast saavad ülesandeks leida Eesti poliitilised vasted Hollywoodi kassahittidega seotud filmitegelastele. Vasted tuleb anda viiele erinevale tegelasele, oma erakonnast valida ei tohi ja kuna edu saadab neid, kes enda üle naerda oskavad, tuleb saatekülalisel lõpuks ka määrata, kes ta ise nimetatud filmitegelastest oleks.

 "Galaktika valvurid Vol 2" IMAX 3D's ainult KINOS KOSMOS IMAX

Osta pilet SIIT

Osta pilet SIIT

Meelelahutus on Äripäeva toimetusest sõltumatu rubriik, mis koostöös erinevate brändidega toob Äripäeva lugejani ärikastmes põneva meelelahutusliku sisu.
Äripäev http://www.aripaev.ee/img/id-aripaev.svg
20. April 2017, 13:09
Otsi:

Ava täpsem otsing