Indrek Mäe • 18. aprill 2019 kell 10:00

Kas Eesti on Putinil menüüs või laua taga?

Täna toimub president Kersti Kaljulaidi visiit Moskvasse, kus ta kohtub idanaabrite riigipea Vladimir Putiniga. Kaardistame ära Eesti ja Venemaa vaheliste suhete hetkeseisu ning püüame aimata, mis Kaljulaidi Moskvas ees ootab.

Venemaa president Vladimir Putin  Foto: EPA

Ühtlasi tuleb juttu sellest, kuidas muudab Venemaa positsiooni rahvusvaheliste suhete areenil nii Euroopas kui ka Eestis kasvav paremäärmuslus. Kas ja kuidas võib Venemaa muutuvat poliitilist raamistikku ära kasutada, oleme stuudiosse kommenteerima palunud Eesti endise suursaadiku Moskvas ja tänase riigikogu liikme Marina Kaljuranna ning riigikogu pikaajalise väliskomisjoni liikme Marko Mihkelsoni.

Saadet juhib Indrek Mäe.

Saadet "Poliitikute töölaud" saab järele kuulata siit.

Hetkel kuum