Intressid sööstavad veel allapoole

Luminori panga peaökonomist Tõnu Palm rääkis hommikuprogrammis, kuhu tasub lähiaastail investeerida ja milline väljavaade on erinevatel varaklassidel.   Foto: Liis Treimann

Tänases hommikuprogrammis rääkis Luminori peaökonomist Tõnu Palm, et intresse ootab lähiaastail ees langus ning tänasele tasemele jõutakse tagasi umbes viie aasta pärast. Miks, selgub juba intervjuust.

Samuti tuli saates juttu sellest, mis vigu tegi eelmisel nädalal tegevuse lõpetamisest teatanud idufirma Shipitwise, mis kaasas investoritelt enam kui pool miljonit eurot. Ettevõtte asutajaga Aleksander Ganseniga vestles Claudia Robin Andros.

Millal juhtub elektriliste tõukeratastega esimene surmaga lõppev õnnetus ja kas autodega sarnane kohustuslik liikluskindlustus peaks laienema ka elektrilistele liikuritele? Kui suuri summasid mõistavad Eesti kohtud välja liiklusõnnetustes kannatanutele? Sellest rääkis Lextali advokaat ja kindlustusõiguse õpiku autor Olavi-Jüri Luik.

Lisaks oli Äripäeva uuriva toimetuse ajakirjaniku Eliisa Matsaluga juttu, kuidas võlgades ettevõtja ähvardas kortereid kloonidest Tallinna vanalinnas asuvas kortermajas ühistu kaaperdada, et enda tahtmisi saavutada.

Hommikuprogrammi vedasid Aivar Hundimägi ja Rivo Sarapik.

Kuula hommikuprogrammi siit:

Hetkel kuum