Hando Sinisalu • 18. juuli 2019 kell 8:47

Päikeseline Eesti suveürituste äri ja murepilved Hiina kohal

Täna Tartus esinev Metallica käis viimati Eestis 2010. aastal. Hommikuprogrammis uurisime, mis mõju avaldab tänane kontsert nii hotellindusele kui toitlustusärile.  Foto: Andres Haabu

Hiina majandus kasvab viimase 27 aasta aeglaseimas tempos – esmaspäeval avalikustatud Hiina valitsuse statistika järgi kasvas Hiina majandus selle aasta teises kvartalis 6,2%, mis on viimase aja kõige aeglasem kasvutempo.

Hommikuprogrammis on külas Hiina ekspert Leslie Leino, kellega koos analüüsime maailma suuruselt teise majanduse kohale kogunenud murepilvi.

Pikemalt peatume suveürituste äril. Kui suur roll on suurüritustel kohaliku äri edendajana ja milliste väljakutsetega peavad ürituste korraldajad ja teenusepakkujaid maadlema? Nendel teemadel jagavad oma mõtteid Tartu hotelliärimees Verni Loodmaa, Haapsalu American Beauty auto-show' korraldaja Karol Kikkas ja Carmen Cateringi omanik Argo Koppa.

Euroopa Parlament valis teisipäeva hilisõhtul napi häälteenamusega Euroopa Komisjoni uueks presidendiks Saksa konservatiivi Ursula von der Leyeni. Neeme Korv Äripäeva arvamustoimetusest küsitles sel teemal poliitikavaatlejat Ahto Lobjakat.

Stuudios on uudistetoimetaja Priit Pokk ja saatejuht Hando Sinisalu.

Kuula saadet siit:

Hetkel kuum