Äripäev • 19. oktoober 2020 kell 12:30
Saated
Ainult tellijale

Hiinas äri tegemine on nagu mootorrattaga sõitmine: perutav, aga põnev

See, et mootorratas perutab, on ootamatu, kiire ja juhtub minu arvates palju õnnetusi, see ei tähenda, et mootorrattaga ei peaks sõitma. Sama kehtib Hiina turuga, rääkis Ardo Reinsalu seal tegutsemise kohta.  Foto: Villy Paimets

Seekordne "Lavajuttude" saade on salvestatud oktoobri alguses toimunud tarneahela konverentsil, kus aruteluringi fookuses oli Aasia ja Hiina roll globaalses tarneahelas ehk milliste riskide ja võimalustega peame arvestama.

Vestlusringist võtsid osa E-Piima juhatuse esimees Jaanus Murakas, Eesti Aasia uuringute koja ekspert Liisi Karindi, rahvusvaheliste kaitseuuringute keskuse teadur Kalev Stoicescu ning endine Stigo tegevjuht ja nüüd Boltis töötav Ardo Reinsalu.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum