Rivo Sarapik • 2. aprill kell 14:39
Saated
Ainult tellijale

Verivärske ükssarviku asutaja: järgmine samm on 10 miljardi firmaks

ID.me pakub isikutuvastuslahendusi USAs. Enam kui miljard dollarit väärt ettevõtte üks kaasasutaja on eestlane Tanel Suurhans.  Foto: ID.me ekraanitõmmis

Eelmisel nädalal teatas 100 miljoni dollari kaasamisest isikutuvastuse idufirma ID.me, mille väärtus kerkis sellega üle miljardi dollari ehk ükssarvikuni. USAs tegutseva ettevõtte üks kaasasutaja on eestlane Tanel Suurhans.

Rääkisime temaga Äripäeva Raadio intervjuus, millega ID.me tegeleb, kuidas tema selle kaasasutajaks sattus, mis on ükssarviku ehitamise valem ja ID.me järgmisest suurest eesmärgist ehk 10 miljardi dollarit väärt ettevõtteks kasvamisest ja selleks vajaliku tegemisest.

Kui oled juba tellija, siis logi sisse!
    Hetkel kuum