• Jaga lugu:

  MyDello – logistikute SkyScanner tänasest avalik

  Logistikutele suunatud tarnete korraldamise platvormi tutvustab Äripäeva raadio sisuturundussaates ettevõtmise turundus- ja kommunikatsioonijuht Sigrid Ojavee.Foto: Äripäev

  Täna avati laiemale publikule „logistikute SkyScanneriks“ ristitud tarnete korraldamise platvorm MyDello, mis annab ettevõtetele võimalusi liigutada lihtsalt ja mugavalt mistahes saadetisi üle kogu maailma. Mida keskkond endast täpsemalt kujutab, selgitab sisuturundussaates ettevõtmise turundus- ja kommunikatsioonijuht Sigrid Ojavee.

  Kogenud logistikute eestvedamisel juba ligi kolm aastat arendatud ja katsetatud tarnete vahendamise keskkond MyDello on tänasest kõikidele kasutajatele avatud.
  „Tegemist on digitaalse platvormiga, kus iga ettevõte saab korraldada oma logistikatarneid. Kui seni pidid ettevõtete logistikaspetsialistid saatma info iga tarne kohta oma logistikakorraldajale või partnerile e-maili teel ning oodata hinnapakkumist tunde, hullemal juhul päevi, siis MyDello pakub lahenduse enamikele globaalsetele tarnetele hetkega ilma inimese sekkumiseta ja seda juba koos reaalsete hinnapakkumistega,“ selgitas Ojavee.
  Kuidas keskkond täpsemalt töötab, millised on selle kasutusvõimalused, mis on selle eelis seniste samalaadsete lahenduste ees, sellest saates lähemalt kuulebki. Saadet juhib Tõnu Tramm.
  Kuula MyDello saadet siit:
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Siim Tammer: hunt börsinahas – miks börsitehinguid iseendaga tasub vältida
Soovitan võimalusel vältida börsi kaudu tehinguid iseendaga. Sellised tehingud jäävad järelevalvele silma, kirjutab finantsinspektsiooni juhatuse liige Siim Tammer asutuse blogis.
Soovitan võimalusel vältida börsi kaudu tehinguid iseendaga. Sellised tehingud jäävad järelevalvele silma, kirjutab finantsinspektsiooni juhatuse liige Siim Tammer asutuse blogis.
Goldman Sachsi tulemused panid aktsia tõusma
Goldman Sachs teatas reedel, et suutis kolmandas kvartalis kasumit pea 70 protsenti kasvatada, ületades sellega suurelt ootusi. Üleüldiselt on USA pankade jaoks kolmas kvartal olnud väga tugev, vahendab Reuters.
Goldman Sachs teatas reedel, et suutis kolmandas kvartalis kasumit pea 70 protsenti kasvatada, ületades sellega suurelt ootusi. Üleüldiselt on USA pankade jaoks kolmas kvartal olnud väga tugev, vahendab Reuters.
Arco Vara juht loodab Enefitist kiiret kasumit
Kinnisvaraarendaja Arco Vara tegevjuht Miko-Ove Niinemäe tõdes, et osales väikeses mahus Enefit Greeni IPO-l, kuid neljakordne ülemärkimine tuli talle vaatamata soodsatele oludele üllatusena. Niinemäe näeb, et investorite arvu kasv on kasulik kõigile.
Kinnisvaraarendaja Arco Vara tegevjuht Miko-Ove Niinemäe tõdes, et osales väikeses mahus Enefit Greeni IPO-l, kuid neljakordne ülemärkimine tuli talle vaatamata soodsatele oludele üllatusena. Niinemäe näeb, et investorite arvu kasv on kasulik kõigile.
Laulja Lauri Liiv: loodan, et enam kunagi ei pea suvaliselt valitud korteriomanikud kohtus kogu maja eest vastutama
Laulja Lauri Liiv kommenteeris Äripäeva Korteriühistute erilehes oma 2016. aastal saavutatud kohtuvõitu, kus ta seljatas temalt üle 100 000 euro korteriühistu laenu nõudnud suurpanga.
Laulja Lauri Liiv kommenteeris Äripäeva Korteriühistute erilehes oma 2016. aastal saavutatud kohtuvõitu, kus ta seljatas temalt üle 100 000 euro korteriühistu laenu nõudnud suurpanga.