• Jaga lugu:

  Tööl on tuleohutus hea, kodudes aga halb

  Äripäeva raadio saatekülalised Qsys tegevjuht Aleksei Rozenberg, ATSi vastutav spetsialist ja projekteerija Kristjan Kulu ja toleohutuse konsultant Kalju Õunmann.Foto: Äripäev

  Selleks, et avastada tulekahju võimalikult varajases faasis, tuleks teha investeering automaatsesse tulekahjusignalisatsioonisüsteemi. Kuid süsteemi paigaldusest üksi ei piisa ning tihti laskutakse tuleohutusega seoses võlts-turvatundesse, selgub Äripäeva raadiosaates.

  Lisaks sellele, et üle 20 000 paneelmaja on praegu ilma süsteemita, esineb valearusaamasid paigaldiste kontrollimise ja hooldamise kohta. Näiteks tuleb ATS-süsteemi omanikule tihtipeale üllatuseks, et süsteemi tuleks kord päevas üle vaadata, kommenteerivad saatekülalised olukorda.
  Lisaks tuleohutusele tuleb saates teemaks hoone automaatika, ka BIM ehk hoone ruumiline infomudel. Hoone projekteerimise ja haldusega seotud tulevikusuundadest räägib elektri- ja nõrkvoolusüsteemide projekteerimise ja ehitusega tegeleva ettevõtte Qsys tegevjuht Aleksei Rozenberg.
  ATS-süsteemi olulisusest kõneleb ATSi vastutav spetsialist ja projekteerija Kristjan Kulu ning toleohutuse konsultant Kalju Õunmann arutleb probleemide üle, mis praegu ettevõtetes, aga ka näiteks korteriühistutes on seoses tuleohutusega esile kerkinud.
  Saadet juhib Mai Kroonmäe.
  Kuula saadet siit:
  Jaga lugu:
 • Hetkel kuum

Urmas Villmann: parim reklaamikanal on Lasnamäe kanal
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
Telereklaami eest saab minna kööki võileiba tegema, digireklaami vastu aitab AdBlock, autos kõlavast tüütust raadioreklaamist päästab üks nupuvajutus. Aga välireklaami eest on raske põgeneda, kirjutab loovagentuuri Kontuur Leo Burnett loovjuht, partner ja juhatuse liige Urmas Villmann Äripäeva teemaveebis Bestmarketing.ee.
Dow ja S&P 500 tõusid uute rekorditeni
Dow Jonesi ja S&P 500 indeksid tõusid täna uute rekorditeni, tulemuste hooajal saab see nädal olema hooaja üks aktiivsemaid, vahendab Reuters.
Dow Jonesi ja S&P 500 indeksid tõusid täna uute rekorditeni, tulemuste hooajal saab see nädal olema hooaja üks aktiivsemaid, vahendab Reuters.
Raadiohommikus: aina uusi turge vallutav Eesti pank
Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis käsitletakse teemasid finantsmaailmast hambaravini.
Äripäeva raadio teisipäevases hommikuprogrammis käsitletakse teemasid finantsmaailmast hambaravini.
Majutusasutuste kogemused hullude klientidega: poissmehed leiavad alati vahukustuti üles
Mustjõe Kõrtsitalu perenaine Evika Eljas ja Go Hotel Shnelli hotellijuht Alver Pupart meenutasid saates "Turismitund" kogemusi raskete klientidega. "Vahel astub mõni inimene läbi seina ka," muigas Pupart.
Mustjõe Kõrtsitalu perenaine Evika Eljas ja Go Hotel Shnelli hotellijuht Alver Pupart meenutasid saates "Turismitund" kogemusi raskete klientidega. "Vahel astub mõni inimene läbi seina ka," muigas Pupart.